Rotary Summer Seminar

Het Rotary Summer Seminar is donderdag 19 mei afgetrapt met een verrassende kick-off ter voorbereiding op het weekend zelf. Op deze avond werden de deelnemers met hun coaches in contact gebracht, ontmoette de deelnemers hun teamgenoten, kregen zij informatie voor het weekend zelf en werden ze hopelijk geïnspireerd door de sprekers van de avond: Victoria Bressers en Paul de Blot!

Vanwege het 65-jarig bestaan van Rotary Maarssen-Breukelen is een weekend seminar georganiseerd voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar, in samenwerking met Nyenrode, Rotaract Hilversum, Rotaract Veenendaal en Rotaract Almere. Op 24 en 25 juni zullen meerdere teams van verschillende leeftijdsgroepen het tegen elkaar opnemen en aan de slag gaan met enkele vraagstukken onder begeleiding van inspirerende coaches en Rotarians. Hun uiteindelijke plan zal gepresenteerd worden aan een jury bestaande uit burgemeester Marc Witteman, voorzitter Rotary Maarssen-Breukelen Ronald van Tongeren en districtsvertegenwoordiger Katinka Zollner.
De kick-off was erg geslaagd en lijkt een zeer mooi begin van een succesvol Rotary Summer Seminar 2016Summer seminar 2016