IMG_2358 rond Katinka Zollner
Het intrigeert mij hoe deze groep mensen met verschillende opleidingen en ervaringen zich inzetten voor anderen door middel van fundraising en het organiseren van evenementen. Daar sluit ik mij graag bij aan. Sinds januari 2012 ben ik trots lid, ik ben enkele jaren secretaris geweest, in het jaar 2015-2016 was ik voorzitter van de club en districtsvertegenwoordiger. Ik ben werkzaam als trainee bij gemeente Amsterdam en heb hiervoor de bachelor Bedrijfskunde MER en de master Beleid, Communicatie en Organisatie succesvol afgerond.
Ik ben gek op lekker eten, tennis, dansen, shoppen, schrijven en klus graag aan mijn huis. Dit team werkt keihard, is constant bezig nieuwe ideeën uit te werken, trekt regelmatig ook gewoon haar handen uit de mouwen, maar houdt ook van een gezellige borrel met elkaar. Ik ben trots op wat we tot nu toe bereikt hebben en wens de club een mooie toekomst toe!
div-small
 Anne Anne van Haga (Voorzitter)
Wie mij in 2008 gevraagd zou hebben wat Rotaract is zou ik heel vaag aangekeken hebben. Nu is het een soort verslaving. Een leuke en inspirerende groep mensen waarmee wij veel maatschappelijke projecten organiseren. Daar kan ik mij door ervaringen van anderen enorm in ontwikkelen. Na verschillende bestuursfuncties en ruim een jaar in het buitenland vanwege mijn opleiding tot piloot ben ik sinds 2010 weer actief als lid. Op dit moment werk ik als relatiebeheerder bij Hoogwoud & van Haga en volg de opleiding tot fiscalist. Daarnaast hoop ik snel een baan in de cockpit te kunnen bemachtigen. Naast vliegen en werken ben ik druk met nieuwe ideeën en plannen uitwerken, fietsen, hardlopen en lekker eten met vrienden.
div-small
 jurgen Jurgen Wegbrans (Penningmeester)
Sinds december 2008 ben ik lid bij Rotaract Almere. Samen met een gezellige groep je inzetten voor goede doelen is dé reden dat ik lid ben van de Rotaract. Naast de leuke activiteiten leer je ook enorm veel van elkaar en van de projecten die je uit het niets samen moet opbouwen. Momenteel ben ik werkzaam bij de Blue Sky Group, de leukste pensioenuitvoerder van Nederland! Daar beheer en ontwikkel ik de online pensioenplanners.
div-small
denise Denise Heijmen
Wanneer je verhuist naar een nieuwe stad waar je niemand kent moet je er toch proberen iets van te maken. Het was dan ook een aangename verrassing toen ik spontaan één van de leden leerde kennen tijdens mijn masterstudie Beleid, Communicatie en Organisatie. Zij had het vermoeden dat Rotaract en ik weleens een goede match konden vormen. Sinds april 2016 ben ik officieel lid en doet het mij persoonlijk goed om omringd te worden door de enthousiaste leden van Rotaract Almere. Het is mooi om te zien hoe je met relatief weinig middelen en de positieve mindset van een groep jongeren projecten van de grond kunt krijgen. Projecten die van betekenis zijn voor verschillende groepen in onze maatschappij die een extra steuntje in rug goed kunnen gebruiken.
div-small
 Arianne Arianne Oberendorf
Van jongs af aan heb ik affiniteit gehad met het opzetten van projecten voor goede doelen/stichtingen. Zo heb ik me jarenlang ingezet voor een stichting die paardrijlessen verzorgt voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en ben ik tijdens mijn studietijd nauw betrokken geweest bij de Goede doelen-commissie van de vereniging. Na mijn afstudeerstage in Australië ben ik teruggekomen om een ‘volwassen en echte’ baan te vinden. Ik merkte echter dat ik het miste om me in te zetten voor de samenleving, vandaar dat ik contact heb opgenomen met de Rotaract Almere en gelukkig mag ik mij sinds maart 2014 officieel lid noemen. Ik vind het inspirerend om te zien hoe we met een kleine, betrokken groep mooie resultaten neerzetten om verschillende goede doelen te helpen en ik kijk uit naar nog veel meer uitdagingen.
div-small
 Inez Inez Gasman
Vanaf januari 2011 ben ik lid van Rotaract Almere en sinds oktober 2012 ben ik de Penningmeester van de club. Ik ben via Anne bij Rotaract gekomen, omdat zij het ‘echt iets voor mij’ vond. Die mening deel ik nu met haar. Het even stilstaan bij en iets kunnen bijdragen aan de maatschappij vind ik belangrijk. Wat Rotaract in mijn ogen bijzonder maakt, is dat de club bestaat uit jonge mensen die ieder project vanaf begin tot evaluatie zelf organiseren. Naast de goede dingen die ik samen met Rotaract voor de maatschappij kan doen, kan ik dus ook zelf veel leren. Sommige aspecten kan ik zelfs toepassen binnen mijn HR werkveld. Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn vriend of vriendinnen door. Ik houd van sporten, gezelligheid, lekker eten en koken.
div-small
 larissa Larissa van den Akker
Tijdens een informele ledenwervingsavond begin 2012 heb ik kennis gemaakt met de leden van de club en ben ik enthousiast geworden. Dat zoveel verschillende mensen zich samen willen inzetten voor het goede doel vind ik mooi om te zien. Vooral de manier waarop sprak mij erg aan. Daar wilde ik graag bij horen. Momenteel ben ik masterstudent Notarieel Recht en werk in een bibliotheek. Daarnaast zit ik één avond in de week in het telefoonteam van een televisieprogramma. In mijn vrije uurtjes breng ik mijn tijd door met vriendinnen en rijd ik graag paard.
div-small
 Esme Esmé Kohlbrugge
Er was mij al eerder gevraagd om lid te worden van Rotaract Almere, maar ik zag naast mijn studie en werk geen mogelijkheid om dit te doen. Tijdens mijn master Business Studies kreeg ik meer tijd en ben ik een keertje komen kijken bij een vergadering. Dit sprak mij meteen aan en sindsdien (februari 2013) ben ik lid. Ik vind het bijzonder dat wij als Rotaract Almere ons voor zoveel goede doelen kunnen inzetten om zoveel moois te kunnen bereiken. Op dit moment werk ik als Retail Administrator bij Noppies. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden, speel ik tennis en reis ik de hele wereld over.
div-small